Alex Teixeira Besiktas / Yöneticiden Alex Teixeira için açıklama geldi - Son dakika ... : Beşiktaş'ın brezilyalı futbolcusu josef de souza, sosyal medya hesabından teixeira ve fernando lucas martins ile fotoğrafını paylaştı.

Alex Teixeira Besiktas / Yöneticiden Alex Teixeira için açıklama geldi - Son dakika ... : Beşiktaş'ın brezilyalı futbolcusu josef de souza, sosyal medya hesabından teixeira ve fernando lucas martins ile fotoğrafını paylaştı.. Bu arada alex teixeira'nın, beşiktaş'ta forma giyen vatandaşı josef de souza ile birlikte 'kartal pençesi' hareketi yapması sosyal medyadaki taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı. Adları beşiktaş ile anılan fernando lucas martins ve alex teixeira'nın josef de souza ile birlikte verdikleri poz beşiktaşlı taraftarları sevindirdi. Beşiktaş, adem ljajic ile yollarını ayırmayı ve alex teixeira'yı kadrosuna katmayı planlıyor. Domaç, beşiktaş, 10 numaraya ihtiyaç duyuyor. Alex teixeira santos (brazilian portuguese:

A spor yorumcusu haldun domaç, spor gündemi programında beşiktaş'ın transfer gündemindeki alex teixeira ile ilgili açıklamalarda bulundu. Josef'in iki yıldız isimle paylaştığı fotoğraf beşiktaş taraftarlarını heyecanlandırdı. Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan alex teixeira'nın maliyeti belli oldu. Orta sahasını ofansif bir oyuncuyla takviye etmek isteyen beşiktaş'ın gündeminde bulunan alex teixeira. (born 6 january 1990) is a brazilian footballer who most recently played for chinese club jiangsu suning.

Diego Costa Ve Alex Teixeira Transferinde Son Dakika ...
Diego Costa Ve Alex Teixeira Transferinde Son Dakika ... from 921359.smushcdn.com
Orta sahasını ofansif bir oyuncuyla takviye etmek isteyen beşiktaş'ın gündeminde bulunan alex teixeira. Öte yandan alex teixeira'nın, beşiktaş'ta forma giyen vatandaşı josef de souza ile birlikte 'kartal pençesi' hareketi yapması sosyal medyadaki taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı. Beşiktaş'ta son dakika transfer haberi. Çin macerası biten serbest oyuncu konumundaki alex teixeira kartal'ın gündeminde. Beşiktaş yönetimi, uzun süredir peşinde olduğu alex teixeira ile görüşmelerini sürdürüyor. Boşta olan alex teixeira ile josef üzerinden maaş pazarlığı sürüyor. (born 6 january 1990) is a brazilian footballer who most recently played for chinese club jiangsu suning. Kartal, şartlarda anlaşma zemini ararken yıldız oyuncu kartal pozu verdi.

Transfer çalışmalarını sürdüren beşiktaş'ta gündeme gelen isim taraftarı heyecanlandıracak cinsten.

Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan alex teixeira'nın maliyeti belli oldu. Öte yandan alex teixeira'nın, beşiktaş'ta forma giyen vatandaşı josef de souza ile birlikte 'kartal pençesi' hareketi yapması sosyal medyadaki taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı. Çin macerası biten serbest oyuncu konumundaki alex teixeira kartal'ın gündeminde. Beşiktaşlı futbolcu josef de souza, sosyal medya hesabından alex teixeira ve. Beşiktaş'ın transfer etmek istediği alex teixeria'dan iddiaları doğrularcasına bir hareket geldi. Beşiktaş yönetimi, uzun süredir peşinde olduğu alex teixeira ile görüşmelerini sürdürüyor. Beşiktaş bu kapsamda brezilyalı yıldız alex teixeira'yı kadroya kazandırmak istiyor. Alex teixeira için tek sorun imza parası. Yıllık 3,5 milyon euro ücret talep eden brezilyalı orta saha, 3,5 milyon euro da imza parası istiyor. Beşiktaş'ın transfer listesinin başında yer alan brezilyalı 10 numara alex teixeira'nın kartal'dan yıllık 3 milyon euro maaş ile birlikte imza parası istemesi transferi zora soktu. Beşiktaş, adem ljajic ile yollarını ayırmayı ve alex teixeira'yı kadrosuna katmayı planlıyor. 2 yıllığına kadroya katılması beklenen yıldız futbolcu için tüm şartlar zorlanıyor. Teixeira began his career with vasco da gama, making his debut for the senior team at the age of 18.

Çin macerası biten serbest oyuncu konumundaki alex teixeira kartal'ın gündeminde. Beşiktaş, adem ljajic ile yollarını ayırmayı ve alex teixeira'yı kadrosuna katmayı planlıyor. Beşiktaş'ın ilgilendiği alex teixeira takıma neler katar? Transfer çalışmalarını sürdüren beşiktaş'ta gündeme gelen isim taraftarı heyecanlandıracak cinsten. Beşiktaşlı futbolcu josef de souza, sosyal medya hesabından alex teixeira ve.

Son dakika! Beşiktaş Alex Teixeira'ya teklifini yaptı! 2+1 ...
Son dakika! Beşiktaş Alex Teixeira'ya teklifini yaptı! 2+1 ... from assets.dogannet.tv
Topla birlikte süratli birebirde çok etkili çin'de 153 maçta 73 gol, 43 asist transferde son gelişme. Beşiktaş yönetimi, uzun süredir peşinde olduğu alex teixeira ile görüşmelerini sürdürüyor. Beşiktaş bu kapsamda brezilyalı yıldız alex teixeira'yı kadroya kazandırmak istiyor. Alex teixeira, beşiktaş'tan 3.5 milyon euro yıllık ücret ve 3.5 milyon euro imza parası talep etti. Öte yandan alex teixeira'nın, beşiktaş'ta forma giyen vatandaşı josef de souza ile birlikte 'kartal pençesi' hareketi yapması sosyal medyadaki taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı. Beşiktaş'ın hücuma yönelik orta saha transferi hedefinde ilk sırada bulunan alex teixeira ile pazarlıklar hız kesmeden sürüyor. Kartal, şartlarda anlaşma zemini ararken yıldız oyuncu kartal pozu verdi. Beşiktaş'ta başkan ahmet nur çebi ile kurmayları emre kocadağ ve erdal torunoğulları.

Vatandaşı josef de souza ile buluşan teixeira, kartal pozu vererek fotoğraf çektirdi.

Beşiktaş'ın brezilyalı futbolcusu josef de souza, sosyal medya hesabından teixeira ve fernando lucas martins ile fotoğrafını paylaştı. Çin macerası biten serbest oyuncu konumundaki alex teixeira kartal'ın gündeminde. Bu arada alex teixeira'nın, beşiktaş'ta forma giyen vatandaşı josef de souza ile birlikte 'kartal pençesi' hareketi yapması sosyal medyadaki taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı. Teixeira began his career with vasco da gama, making his debut for the senior team at the age of 18. Alex teixeira için tek sorun imza parası. Beşiktaş, adem ljajic ile yollarını ayırmayı ve alex teixeira'yı kadrosuna katmayı planlıyor. 2 yıllığına kadroya katılması beklenen yıldız futbolcu için tüm şartlar zorlanıyor. Alex teixeira santos (brazilian portuguese: Orta sahasını ofansif bir oyuncuyla takviye etmek isteyen beşiktaş'ın gündeminde bulunan alex teixeira. Beşiktaş, adem ljajic ile yollarını ayırmayı ve alex teixeira'yı kadrosuna katmayı planlıyor. Önceliği forvet transferinde olan beşiktaş, orta saha konusunda da ciddi çaba adı geçen isimlerden biri olan brezilyalı alex teixeira ve fernando konusunda ise josef. Beşiktaş'ta son dakika transfer haberi. Beşiktaş'ta başkan ahmet nur çebi ile kurmayları emre kocadağ ve erdal torunoğulları, yurt içi ve shakhtar donetsk'te yıldızı parlayan alex teixeira, şubat 2016'da 50 milyon euro'ya jiangsu.

Josef'in iki yıldız isimle paylaştığı fotoğraf beşiktaş taraftarlarını heyecanlandırdı. Orta sahasını ofansif bir oyuncuyla takviye etmek isteyen beşiktaş'ın gündeminde bulunan alex teixeira. Beşiktaş'ta başkan ahmet nur çebi ile kurmayları emre kocadağ ve erdal torunoğulları, yurt içi ve shakhtar donetsk'te yıldızı parlayan alex teixeira, şubat 2016'da 50 milyon euro'ya jiangsu. Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan alex teixeira'nın maliyeti belli oldu. (born 6 january 1990) is a brazilian footballer who most recently played for chinese club jiangsu suning.

Yöneticiden Alex Teixeira için açıklama geldi - Son dakika ...
Yöneticiden Alex Teixeira için açıklama geldi - Son dakika ... from img.fotospor.com
Beşiktaş'ın süper starı josef de souza, yakın arkadaşları alex teixeira ve fernando lucas martins'in transferi için çalışıyor. Beşiktaş'ta başkan ahmet nur çebi ile kurmayları emre kocadağ ve erdal torunoğulları. Adları beşiktaş ile anılan fernando lucas martins ve alex teixeira'nın josef de souza ile birlikte verdikleri poz beşiktaşlı taraftarları sevindirdi. A spor yorumcusu haldun domaç, spor gündemi programında beşiktaş'ın transfer gündemindeki alex teixeira ile ilgili açıklamalarda bulundu. Siyah beyazlıların teklifiyle brezilyalı yıldızın istediği rakam arasındaki makas gün geçtikçe daralıyor. Beşiktaş'ın transfer listesinin başında yer alan brezilyalı 10 numara alex teixeira'nın kartal'dan yıllık 3 milyon euro maaş ile birlikte imza parası istemesi transferi zora soktu. Beşiktaş'ın brezilyalı futbolcusu josef de souza, sosyal medya hesabından teixeira ve fernando lucas martins ile fotoğrafını paylaştı. Beşiktaş'ta başkan ahmet nur çebi ile kurmayları emre kocadağ ve erdal torunoğulları, yurt içi ve shakhtar donetsk'te yıldızı parlayan alex teixeira, şubat 2016'da 50 milyon euro'ya jiangsu.

Beşiktaş'ın ilgilendiği alex teixeira takıma neler katar?

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği alex teixeria'dan iddiaları doğrularcasına bir hareket geldi. Beşiktaş'ta başkan ahmet nur çebi ile kurmayları emre kocadağ ve erdal torunoğulları, yurt içi ve shakhtar donetsk'te yıldızı parlayan alex teixeira, şubat 2016'da 50 milyon euro'ya jiangsu. Boşta olan alex teixeira ile josef üzerinden maaş pazarlığı sürüyor. Vatandaşı josef de souza ile buluşan teixeira, kartal pozu vererek fotoğraf çektirdi. Alex teixeira santos (brazilian portuguese: Beşiktaş , adem ljajic ile yollarını ayırmayı ve alex teixeira'yı kadrosuna katmayı planlıyor. Beşiktaş'ın süper starı josef de souza, yakın arkadaşları alex teixeira ve fernando lucas martins'in transferi için çalışıyor. Alex teixeira ve beşiktaş arasındaki görüşmelerde tek pürüz kaldı. Beşiktaş'ın ilgilendiği alex teixeira takıma neler katar? Orta sahasını ofansif bir oyuncuyla takviye etmek isteyen beşiktaş'ın gündeminde bulunan alex teixeira. 2 yıllığına kadroya katılması beklenen yıldız futbolcu için tüm şartlar zorlanıyor. Transfer çalışmalarını sürdüren beşiktaş'ta gündeme gelen isim taraftarı heyecanlandıracak cinsten. A spor yorumcusu haldun domaç, spor gündemi programında beşiktaş'ın transfer gündemindeki alex teixeira ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Önceliği forvet transferinde olan beşiktaş, orta saha konusunda da ciddi çaba adı geçen isimlerden biri olan brezilyalı alex teixeira ve fernando konusunda ise josef alex teixeira. Orta sahasını ofansif bir oyuncuyla takviye etmek isteyen beşiktaş'ın gündeminde bulunan alex teixeira.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook